Bedankt Kiezers – Merci à nos électeurs – Thank you voters

schermafdruk 2019-01-14 17.46.52

De liberale kandidaten in Oudergem, Etterbeek en de Woluwes haalden een mooi uitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen. Alvast dank voor uw steun

En Français
In English

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober vormden we samen met de MR de tweetalige MR-Open Vld lijst. Hiermee zetten we in Oudergem terug de traditie van liberale samenwerking op de rails. Onze MR-Open Vld lijst haalde 2 zetels. Wim Vanobberghen haalde een mooie individuele score van 177 voorkeurstemmen en miste nipt een 3de zetel. Jan De Ceuster behaalde eveneens een mooi resultaat. Het is alvast een duidelijk signaal dat Oudergemnaren tweetalige lijsten smaken. Wim en Jan blijven alvast gemotiveerd om de volgende legislatuur hun engagement voor Oudergem verder te zetten en uw liberale aanspreekpunten te blijven. De volgende zes jaar gaan we samen met de MR-Open Vld raadsleden Jeremy Van Gorp en Martine Maelschalck constructief maar waakzaam oppositie voeren. De Lijst van de Burgemeester (aka Défi) besloot immers om met ECOLO-Groen in zee te gaan. Als MR-Open Vld fractie zullen we alvast alles uit de kast moeten halen tegen een grote meerderheid (27 op 31 zetels), maar dat schrikt ons niet af. In de andere buurtgemeenten scoorden onze liberale kandidaten ook goed met gemeenteraadsleden in Etterbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe tot gevolg. Hopelijk volgt Oudergem in 2024. Wilt u met ons meewerken, aarzel dan niet om contact op te nemen via openvldoudergem@gmail.com

Les candidats de l’Open Vld Wim Vanobberghen et Jan De Ceuster veulent remercier leur électeurs et les électeurs de la liste MR-Open Vld. La liste a obtenu deux sièges. Wim Vanobberghen a obtenu un bon score avec 177 voix de préférence. Jan et Wim resterons motivés pour travailler pour les Auderghemois. Ensemble avec Martine Maelschalck et Jeremy Van Gorp et le MR d’Auderghem on a choisi de former la fraction MR-Open Vld et de continuer à approfondir la collaboration libérale à Auderghem. Comme la Liste du Bourgmestre et ECOLO-Groen ont fait un accord de majorité, MR-Open Vld sera la plus grande partie de l’opposition à Auderghem, face à une majorité écrasante (27 sièges sur 31). Nous sommes prêts à prendre le défi et de poursuivre une opposition constructive mais vigilante.

Wim Vanobberghen and Jan De Ceuster would like to thank their voters during the last municipal elections. As Open Vld candidates on the joint liberal MR-Open Vld list, they obtained good personal scores. Wim Vanobberghen got 177 votes and nearly missed the third seat for the list. The next six years the Open Vld Oudergem will continue to work together with the MR Auderghem and form the MR-Open Vld fraction in the municipal council. We will support our liberal municipal councillors Jeremy Van Gorp and Martine Maelschalck in their constructive but correct opposition towards the coalition of the Liste du Bourgmestre and Ecolo-Groen. As the biggest opposition party facing a large majority (27 out of 31 seats) this is a big challenges, but one we as liberals are eager to take in order to work in the benefit of all inhabitants of Auderghem.

https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=vldbrussel&d=nb_spwl_winter_2018

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: