Debat Brussel Kiest Oudergem – Debate Bruzz about Oudergem – Débat Bruzz sur Auderghem

Schermafdruk 2018-10-12 12.08.03.pngOp 25 september organiseerde Bruzz een debat tussen de Nederlandstalige kandidaten. Ik mocht deelnemen aan 2 onderdelen – Nederlandstaligen in Oudergem en mobiliteit. Ik legde er uit (min 1:45 en min 5:20) waarom een stem op Open Vld een verantwoordelijke stem is voor Oudergem en voor Nederlandstaligen en waarom onze gemeenschappelijke MR-Open Vld lijst een belangrijk signaal is in het huidige Oudergem. In het luik mobiliteit had ik het over hoe we zachte mobiliteitsvormen in Oudergem kunnen promoten (min 30)   en waarom een realistische aanpak (alternatieven nodig) voor het viaduct nodig is (min 23:27). Over de noodzakelijke rol van Open Vld Oudergem in het bibliotheek nieuwbouw dossier en onze verwezenlijking voor de uitbreiding van het Lutgardiscollege (luik 2 waarin ik niet kon deelnemen en waarvan geen melding  wordt gemaakt) leest u meer hier. U kan het hele debat herbekijken via  https://www.bruzz.be/videoreeks/brussel-kiest/video-brussel-kiest-geen-gemeenteplein-oudergem-echt-een-gemis

Le 25 septembre je participais au debat entre les candidats néerlandophone à Auderghem. Je soulignait comment et pourquoi la liste MR-Open Vld veut collaborer entre les communautés et pourquoi c’est un signal nécessaire pour Auderghem. Sur la mobilité j’explique notre program pour faciliter les moyens de mobilité alternatives/douces et pourquoi une approche pragmatique et réaliste est nécessaire pour le viaduc (alternatives nécessaires avant destruction). Vous pouvez regarder le débat ici: https://www.bruzz.be/videoreeks/brussel-kiest/video-brussel-kiest-geen-gemeenteplein-oudergem-echt-een-gemis

On 25th September I participated in the debate between Dutch candidates. I explained why a common liberal list MR-Open Vld is a necessary signal in the current context of Oudergem/Auderghem. In the third chapter I explained how MR-Open Vld wants to promote soft modes of mobility in our municipality and why a realistic and pragmatic approach for the viaduc is necessary (alternatives are necessary before starting its destruction). You can watch the debate here again : https://www.bruzz.be/videoreeks/brussel-kiest/video-brussel-kiest-geen-gemeenteplein-oudergem-echt-een-gemis

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: