Nieuw ocmw-raadslid te Oudergem – Nouveau conseiller CPAS à Auderghem – New OCMW councillor in Oudergem

Op 18 september legde ik de eed voor burgemeester Magdalijns af als nieuw en enig Nederlandstalig OCMW-raadslid te Oudergem. Ik volg hiermee Jos Leysen op die om professionele reden zijn mandaat neerlegde. Ik dank alvast Jos voor de goede opvolging. Ik zal mij nu volop inwerken in de dossiers en mij inzetten om het OCMW Oudergem, dat zeer dicht bij de mensen staat, goed te laten werken voor zij die er nood aan hebben.

Le 18 septembre, j’ai prêté mon serment comme conseiller CPAS d’Auderghem devant notre bourgmestre Christophe Magdalijns. Le CPAS est une institution publique importante dans la commune; j’y ferai tout pour assurer une bonne gestion pour les habitants d’Auderghem qui auront besoins des services du CPAS.

Monday 18 september, I swore my oath in front of  mayor Christophe Magdalijns for becoming OCMW – CPAS councillor in Oudergem. The OCMW-CPAS is an important public institution in our municipality.  I consider this function to be a real honor and will do my best to assure a good functioning of this institution so that inhabitants of 1160 Brussels, who needs its services, can rely on it.

DSC_0938 bw

Eedaflegging bij burgemeester Magdalijns Prêter serment chez bourgmestre Magdalijns Oath in front of mayor Magdalijns

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: