Kunstensteenweg – Chaussée des arts: enkele foto’s, quelques images, some impressions

Van zaterdag 6 mei tot en met zondag 14 mei vond voor de eerste maal in Oudergem het nieuwe kunstenfestival ‘Kunstensteenweg – Chaussée des arts‘ plaats. Langsheen de Waverse steenweg kon je op verschillende plekken kunstwerken van Oudergemse artiesten ontdekken. Alvast enkele impressies hieronder.

Du 6 au 14 mai le nouveau festival artistique ‘Chaussée des arts – Kunstensteenweg‘ avait lieu à Auderghem. Le long du Chaussée de Wavre, divers artistes Auderghemois exposait leur oeuvre. Voici quelques impressions.

Between 6 and 14 May, Oudergem organised for the first time the arts festival ‘Kunstensteenweg – Chaussée des arts‘. Along the Waverse steenweg/Chaussée de Wavre, artists from our municipality displayed their work in many different venues. Below some images.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: