Liberale nieuwsbrief Blauw, editie juni 2016

De liberale nieuwsbrief “Blauw: Tussen Maalbeek en Woluwe” met het liberale en politieke nieuws uit de gemeenten Oudergem, Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe verscheen zonet van de pers.

Voor Oudergem staat Blauw stil bij de uitbreiding van de staf van de gemeentelijke bibliotheek Hertoginnedal, wat één van de verkiezingspunten was van SAMEN, de lijst waar Open VLD Oudergem deel uitmaakt. Mijn eerder bericht hierover lees je alvast hier.

Daarnaast lees je in Blauw het belangrijke gewestelijke nieuws van de Open VLD Brussel waar de aandacht ligt hoe we Brussel na de tragische gebeurtenissen van 22 maart terug uit het dal kunnen halen en welke maatregelen Open Vld Brussel realiseerde en nog wenst te realiseren.

Je vindt de volledige nieuwsbrief hier: BlauwWoluweJuni2016

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: