Wandelen door Brussel en leren over sterren: beeldverslag

In de maanden september en oktober organiseerde de afdeling Willemsfonds Zuidoost-Brussel de volgende vier activiteiten:
Historische wandeling door Oudergem met Louis Schreyers i.s.m. Lions Club Charlemagne Brüssel op 06/09. Oud-Oudergem ontdekken met ereburger en lokale historicus Louis Schreyers samen met Nederlandstaligen, Franstaligen en Duitstaligen.
‘Meet the Belgians’ drink i.s.m Lions Club Charlemagne Brüssel op 06/09: pétanque, Brusselse zwans, Poolse hapjes en Belgische bieren met Belgen en buitenlanders in Oudergem.
Wandeling rondom de eerste stadsomwalling van Brussel op 26/09 met Ko Vandermeer als gids langsheen het parcours van de 13de eeuwse stadsomwalling. Langs hotelkelders, Hongaars cultureel centrum en kleine steegjes oude en niet zo bekende delen van de stadsmuur ontdekt!
Lezing ‘Het staat in de sterren geschreven’ door professor Walter Van Rensbergen op 28/10 in het Planetarium van Brussel. Historisch overzicht van de sterrenkunde en haar belang voor ons mensbeeld.
Hieronder treft u alvast een beeldverslag aan. Indien u interesse hebt in onze activiteiten, neem dan gerust contact op met mij (vanobberghenwim@gmail.com/0473471310), check @wfzobru op Twitter of Willemsfonds Zuidoost-Brussel op Facebook of willemsfondsbrussel.be

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: