Kortweg Flash: Willemsfonds activiteiten voor najaar 2015

Als oudste Nederlandstalige culturele vereniging in Brussel organiseren de verschillende Willemsfonds-afdelingen in het Brussels gewest dit najaar terug een hele resem aan interessante activiteiten, gaande van wandelingen, over bezoeken aan theatervoorstellingen en tentoonstellingen tot lezingen en ja, zelfs ontbijten en etentjes.  U leest er alvast alles over in het september-nummer van het tijdschrift van het Willemsfonds Brussel, de vermaarde Kortweg Flash. U kan hieronder het tijdschrift alvast digitaal kan raadplegen.

Wat Oudergem betreft, staat er op 6 september een historische wandeling doorheen de gemeente op het programma met Louis Schreyers, Oudergems bekendste historicus en ereburger, als gids. Hebt u interesse om hieraan deel te nemen of aan een van de andere boeiende activiteiten uit de Kortweg Flash? Neem dan zeker contact op met mij (vanobberghenwim@gmail.com – 0473.47.13.10), het Willemsfonds Brussel of met de contactpersoon van het Willemsfonds  wiens contactgegevens in de Kortweg Flash vermeld staan naast elke activiteit.

http://issuu.com/willemsfondsbhg/docs/kf58?e=0/15057567

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: