Het burgerkabinet: laat als Oudergemnaar je stem over cultuur horen!

Vandaag 18 juni lanceert Minister van Cultuur Sven Gatz het burgerkabinet. Vlamingen en Brusselaars die cultuur creëeren, bijwonen of er op een andere manier mee begaan hebben kunnen zich via dit platform inschrijven om mee na te denken over hoe we zoveel mogelijk mensen kansen en ‘goesting’ kunnen geven om cultuur te beleven.

Cultuur wordt hier opgevat in de brede betekenis van het woord: filmcultuur, gaming, verenigingsleven, vormingswerk, (amateur)kunsten, erfgoed, musea, circus, lezen, schrijven, bibliotheken, cultuur – en gemeenschapscentra, etc.

Hoe vinden mensen elkaar? Hoe belangrijk is het lid te zijn van een club of organisatie? Wat is de plaats van het sociaal-cultureel verenigingsleven? Hoe kunnen we meer mensen betrekken? Hoe doen we meer mensen goesting krijgen? Daarom ben jij nodig!

Laat zeker als Oudergemnaar deze kans niet aan jou voorbijgaan. Aarzel niet en schrijf je daarom in het burgerkabinet via www.burgerkabinet.be

Schermafdruk 2015-06-18 23.16.06

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: