Kampioenschap Kerstboomwerpen – Championnat Lancer le Sapin – Championship Christmas Tree Throwing

In Oudergem sloegen enkele vrijwilligers, samen met het socio-cultureel centrum Den Dam en de handelaren van het Pinoy Plein, de handen in mekaar om een kampioenschap Kerstboomwerpen te organiseren. De Willemsfondsafdeling actief in Oudergem vond dit een initiatief dat het ondersteunen waard was omwille van zijn gemeenschapsvormend karakter en besloot daarom het evenement mee te steunen door de muzikale omlijsting te sponsoren. Het initiatief werd een succes (zo’n 70 man daagde op) dankzij de inzet van de vele vrijwilligers uit de buurt en het Willemsfonds wenst de initiatiefnemers daarom uitdrukkelijk te bedanken voor de goede organisatie en de fijne avond. Op de foto’s vind je alvast enkele Willemsfondsers uit Oudergem die het waagden een kerstboom te werpen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: