Opening nieuwe gebouwen GC Den Dam

Op zaterdag 4 oktober vond de plechtige opening van de nieuwe gebouwen van het Gemeenschapscentrum Den Dam te Oudergem plaats. Het Oudergemse publiek daagde in grote getalen op om de nieuwe lokalen en faciliteiten te ontdekken. Ook enkele prominenten kwamen langs om het gebouw mee in te huldigen.

We hopen dat de nieuwbouw een nieuwe dynamiek voor het gemeenschapscentrum in onze gemeente kan genereren. Het tijdelijke verblijf enkele meters verder op de Waverse Steenweg verzekerde wel dat de basiswerking kon worden verder gezet tijdens de bouw van de nieuwe locatie, maar tegelijkertijd bracht het met zich mee dat talloze initiatieven niet meer ten volle ontplooid konden worden. In ieder geval beschikt het centrum vandaag over moderne lokalen, waaronder een mooie ruime zaal voor concerten of toneel, waar lokale verenigingen terecht kunnen voor hun activiteiten. Ook het Lokaal Dienstencentrum en Kind en Gezin zullen er de volgende jaren hun onderdak in vinden.

U kan hieronder enkele sfeerbeelden van de opening bekijken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: